Distribuitor autorizat Vasilica BENEA - I.D. 400-000-529-763

 

Un nivel normal al colesterolului este una dintre cele mai bune cai pentru protejarea de infarct miocardic si accident vascular cerebral. O substanta asemanatoare grasimii ce se gaseste in sange, numita colesterol, poate determina crearea unor depozite la nivelul arterelor. Aceste depozite de colesterol pot ingusta arterele – sau in unele cazuri le pot bloca complet – si impiedica trecerea sangelui incarcat cu oxigen spre inima. Rezultatele, pentru sute de mii de persoane in fiecare an, sunt angina pectorala, infarctul miocardic sau alte boli cardiovasculare.
Exista doua tipuri de colesterol: colesterol HDL (lipoproteine cu densitate mare) si colesterol LDL (lipoproteine cu densitate mica). Colesterolul HDL este deseori numit tipul „bun” de colesterol intrucat ajuta la indepartarea colesterolului suplimentar din organism. LDL este colesterolul „rau”; este format in mod principal din grasime si este un factor de risc particular pentru afectiunile cardiace. 
Deci atunci cand o persoana isi stabileste un scop din a scadea nivelul colesterolului este bine sa cunoasca valorile normale pentru cele doua categorii si pentru colesterolul total (care nu reprezinta suma dintre HDL si LDL colesterol). 

Colesterol total (mg/dL) HDL (mg/dL) LDL(mg/dL) 
Normal: sub 200 Barbati: 40-50 Normal: sub 130 
La limita: 200-239 Femei: 40-60 La limita: 130-159 
Risc crescut: 240 Risc crescut: sub 40 Risc crescut: 160 sau mai mult 
Daca oricare dintre valorile colesterolului sunt in categoria de risc, persoana respectiva prezinta un risc crescut pentru afectiuni cardiace – care pot duce la infarct miocardic. Vestea buna este ca exista mai multe optiuni pentru a aduce colesterolul in zona de siguranta. 

Aceste patru optiuni pot fi eficiente independent – sau impreuna – pentru scaderea nivelului de colesterol si sa il tina sub control:
- dieta;
- exercitiul fizic;
- scaderea in greutate;
- medicatia.
Organismul obtine colesterolul in doua moduri: din alimente si din productie proprie. Majoritatea colesterolului din alimentatie provine din grasimi animale care se gasesc in alimente precum carnea, untul, margarina, laptele si pestele. Una dintre cele ma usoare cai de a scadea nivelul de colesterol este scaderea aportului anumitor alimente. 
Asa cum exista un colesterol „bun” si unul „rau”, tot asa exista si grasimi „bune” si grasimi „rele”. Pentru a mentine scazut nivelul de colesterol, aportul de grasimi din alimente nu trebuie sa depaseasca 25 - 35% din totalul dietei – iar majoritatea acestora ar trebui sa fie de tipul bun, adica grasimi vegetale (grasimi mononesaturate si polinesaturate) si acizi grasi omega - 3, care se gasesc in special in peste. 
Pentru a ajuta la scaderea nivelului colesterolului LDL, trebuie evitate sau reduse grasimile saturate (de obicei gasite in alimente de origine animala ca ouale, produsele lactate si carnea) si grasimile de tip trans, care se formeaza cand se adauga hidrogen la grasimile vegetale (margarina). Pentru a determina daca o grasime este de origine vegetala sau animala trebuie stiut ca: grasimile animale sunt solide la temperatura camerei, iar cele vegetale sunt lichide la aceeasi temperatura. 
O dieta sanatoasa trebuie sa contina cat mai multe grasimi provenite din uleiuri vegetale, nuci, avocado, somon si sa fie cat mai mult reduse alimentele bogate in grasimi ca laptele integral, carnea, chips-urile si produsele de patiserie.
Activitatea fizica regulata este cheia pentru mentinerea unui nivel scazut de colesterol. Studiile au aratat ca si un nivel mediu de exercitiu fizic este suficient pentru a creste colesterolul HDL si a-l scadea pe cel LDL.
Exercitul fizic, in combinatie cu o dieta sanatoasa este de asemeni importanta deoarece in timp ce o dieta saraca in calorii ajuta la scaderea colesterolului total si a celui LDL, unele studii arata ca poate determina, de asemeni, si o scadere cu pana la 7% a colesterolului HDL de-a lungul unui an. Acelasi studiu a aratat o crestere a colesterolului HDL (si o scadere a LDL si a colesterolului total) la persoanele care au mers sau au alergat mai mult de 10 km pe saptamana.
Atat dieta sanatoasa cat si exercitiul fizic regulat pot duce la un alt instrument important pentru scaderea colesterolului: scaderea ponderala. Supraponderabilitatea poate determina o crestere a nivelului de LDL colesterol. Persoanele obeze cu un nivel de LDL colesterol crescut pot determina scaderea acestuia prin pierdere ponderala. Scaderea ponderala duce si la scaderea trigliceridelor (alta forma de grasime din sange si care ar trebui sa fie sub 150mg/dL) si creste nivelul de HDL colesterol.
 

Pentru a va mentine tineri si sanatosi, consumati alimente ce contin acizi grasi Omega 3, pe care ii puteti gasi in pestele gras (somon, macrou), sardine, ulei de masline, ulei de canola, ulei de nuci macadamia sau ulei de seminte de in sau puteti adauga in alimentatia Dumneavoastra un supliment natural cu Omega 3, Omega 6, Omega 9.

La Forever Living Products regasim produse naturale care ne ajuta sa tinem colesterolul sub control, si anume:

FOREVER ARCTIC-SEA conţine un amestec brevetat obţinut din combinarea uleiurilor de peşte şi calamari cu uleiul de măsline, pentru a vă menţine în formă şi a avea o sănătate optimă. Produsul este bogat în acizi graşi Omega-3 (EPA, acid eicosapentaenoic şi DHA, acid docosahexaenoic) şi grăsimi nesaturate. EPA şi DHA contribuie la funcţionarea normală a inimii. De asemenea, DHA contribuie la menţinerea normală a vederii şi a funcţiei normale a creierului.

- ALOE VERA GEL, produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv şi la echilibrarea metabolismului. Aloe Vera Gel este primul produs care a primit recunoaşterea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera. 

FOREVER GARLIC-THYME combină usturoiul şi cimbrul, doi antioxidanţi foarte puternici, într-un supliment nutritiv cu efecte benefice asupra menţinerii sănătăţii. Dacă usturoiul este tăiat sau zdrobit, enzimele sale întră în acţiune, producând un agent antioxidant puternic. Studiile au arătat că ceilalţi compuşi ai usturoiului sprijină procesele metabolice de transformare a lipidelor în energie şi apără organismul împotriva radicalilor liberi.

- FOREVER ARGI+ are ca si componenta de baza L-ARGININA, un aminoacid atât de puternic încât oamenii de ştiinţă îl mai numesc şi "molecula miracol". Şi nu fără motiv, pentru că organismul nostru converteşte L-arginina în oxid nitric, substanţă care sprijină o bună circulaţie a sângelui. Fluxul sanguin îmbunătăţit contribuie la o tensiune arterială normală şi, în general, la sănătatea sistemului cardiovascular.

 

Pentru comenzi on-line, folositi urmatorul link:

 

https://www.comenziforever.ro/produse/suplimente-alimentare

Daca doriti sa achizitionati produsul cu DISCOUNT, contactati distribuitorul:

- email: sanatatealoeveraflp@yahoo.com;

- telefon: 0740/568916